A blog szerzője

lanczi_andras_fuggoagy-szakerto.jpg

Lánczi András
a függőágy-szakértő
andras@fuggoagy.info

Csatlakozz!

Magyarország egyetlen Függőágyboltja

Kézzel szőtt mexikói, brazil, kolumbiai, indonéz függőágyak és függőszékek óriási választékban kaphatók. Próbáld ki és vidd haza, garantált a függőség! Kiegészítők, babafüggőágyak, hordozókendők, és csak nálunk: egyedi laptoptartó babtábla, akár saját fotóval is. Webáruházunkban mindezt meg is rendelheted.

A Függőágybolt címe:

1117 Budapest, Fehérvári út 31.

Telefon: 30-9928600

Lengve libben a lógó csoda,
Fuvallat fújja fenn a fán
Színes szalag száll szótlan
Álmodok általad ágyacskám.

Karácsony előtt a Függőágyboltban [hírek, újdonságok]

2015.12.18. 09:34

  • December 23-án este 9-ig nyitva leszünk, gyere nyugodtan, száz meg száz függőágy és függőszék közül válogathatsz, a polcokat feltöltöttük!
    [részletek itt]

  • Érkezett egy raklap áru a La Siesta-tól, tehát ha abból vársz valamire, akkor ne aggódj, karácsony előtt kipostázzuk, vagy átveheted személyesen a Függőágyboltban. Például a zászlóshajójuk, a biopamut Habana Lounger [csokibarna] [bézs], és egy csomó függőágy!


  • Megérkezett az idei utolsó Amazonas szállítmány, szuper brazil függőágyakkal és függőfotelekkel!
    [függőágyak itt]  [függőfotelek itt]

  • Ha nem tudsz dönteni, nem vagy biztos a típusban vagy színben, választhatod az ajándékutalványt is.Az utalvány nemcsak az üzletben elérhető, a webshopon keresztül vagy emailben is megrendelhető. Ne aggódj, hogy nem ér oda karácsonyig, mert azonnal postázzuk, közben van időd kifizetni átutalással.
    [ajándékutalvány itt]

  • Idén is nagyon népszerű ajándék a saját gyártású laptoptartónk: a Babtábla. Az üzletben 2 méretben és sok-sok színben van raktáron. A még el nem készült egyedi fotós babtáblák szombaton délutánra készülnek el, vasárnap egész nap már át lehet venni őket illetve hétfőn adjuk át mindet a futárcégnek, kedden kézbesítik őket.
    [babtáblák itt]

  • Megérkezett a Chicamaca többfunkciós babaringató / függőágy / függőszék kiegészítője: a rúd. Az új távtartó rúd lehetővé teszi, hogy egy pontba is felakasztható legyen a Chicamaca.
    [chicamaca itt]

  • Legózsákból a hétvégére még érkezik egy kisebb szállítmány, vasárnap érdemes lecsapni rá.
    [legózsákok itt]

 

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony függőágybolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása