A blog szerzője

lanczi_andras_fuggoagy-szakerto.jpg

Lánczi András
a függőágy-szakértő
andras@fuggoagy.info

Csatlakozz!

Magyarország egyetlen Függőágyboltja

Kézzel szőtt mexikói, brazil, kolumbiai, indonéz függőágyak és függőszékek óriási választékban kaphatók. Próbáld ki és vidd haza, garantált a függőség! Kiegészítők, babafüggőágyak, hordozókendők, és csak nálunk: egyedi laptoptartó babtábla, akár saját fotóval is. Webáruházunkban mindezt meg is rendelheted.

A Függőágybolt címe:

1117 Budapest, Fehérvári út 31.

Telefon: 30-9928600

Lengve libben a lógó csoda,
Fuvallat fújja fenn a fán
Színes szalag száll szótlan
Álmodok általad ágyacskám.

Otthon a kertben

2010.04.07. 15:20

Pihenni, ringatózni a kellemes langy szellőben, miközben átszűrődik a fák levelei között a nyári napfény… Feküdni egy függőágyban, és egyszerűen csak élvezni saját létezésünk örömét: ez maga a teljes kikapcsolódás, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia.

kolumbiai_fuggoagy01.jpg
Ahol az ágyam, ott az otthonom – tartja egy mexikói közmondás. Így tehát akkor vagyunk igazán otthon a kertben, ha a kertészkedés utáni jól megérdemelt pihenésünket a függőágyunkban tölthetjük el. Egy csodásan színes függőágy a kertünk dísze is lehet.

kolumbiai_fuggoagy_allvannya02.jpg

Milyen függőágyat válasszunk?

• Akik a teljes kényelmet szeretnék megtapasztalni, azoknak a kézzel szőtt, mexikói, hálós anyagú darabokat ajánljuk. Ezek tökéletesen követik a test vonalát, így amikor elnyúlva pihenünk benne, szinte olyan érzésünk támad, mintha lebegnénk. További előnye, hogy amikor kánikulában használjuk, ringatózás közben kifejezetten kellemesen átjárja a levegő.

mexikoi_halos_fuggagy.jpg
• Azoknak, akik állandóan a kertben szeretnék tartani függőágyukat, az időjárásálló függőágyakat javasoljuk. Ezek speciális anyaguk révén UV-állók és extra gyorsan száradnak, így az sem gond, ha a nyári zápor a kertben éri őket.

idojarasallo_csaladi_fuggoagy_allvannyal01.jpg

idojarasallo_fuggoagy_allvannya01.jpg

• Azok pedig, akik teljesen beleszeretnek a függőágyukba, és szívesen vinnék bárhová magukkal, megtehetik: a túrafüggőágyak előnye, hogy könnyűek és kis helyen is elférnek, bárhová elkísérhetik túrázó tulajdonosukat.

turafuggoagy01.jpg

turafuggoagy02.jpg
• Akkor sem kell lemondanunk a fenti örömökről, ha a kertünkben (még) nincs olyan fa, amelyikre fel lehetne akasztani függőágyunkat. Ebben az esetben csupán egy állványra van szükség, amire könnyen felfüggeszthetjük kertünk ékét.

brazil_fuggoagy_allvannya01.jpg

• Léteznek egy- vagy több személyes függőágyak is. Szerelmeseknek, friss házasoknak szép ajándék lehet egy függőágy, amiben össze lehet bújni kényelmesen ketten is.

brazil_fuggoagy_allvannya02.jpg

Kiknek ajánljuk?
0-tól 99 éves korig azoknak….

- akik szeretik a természetet
- akik szeretik élvezni az életet
- akik szívesen vonulnak el egy könyvvel és egy pohár borral a kertbe
- szerelmeseknek, akik szívesen bújnak el kettesben a világ elől

Kiknek nem ajánljuk?

- akik nem szeretik a fentiek egyikét sem csinálni :)

Hol kapható?
Budapesten a Függőágyboltban: 1117 Fehérvári út 31.

Itt szakszerű tanácsadás mellett, felszereléssel, kiváló minőségű, eredeti kézzel szőtt dél-amerikai függőágyakat kaphatsz. Ki is próbálhatod, hogy melyik függőágy vagy függőfotel a legkényelmesebb Neked.

Vagy látogass el a webáruházba: www.függőágy.hu

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása