A blog szerzője

lanczi_andras_fuggoagy-szakerto.jpg

Lánczi András
a függőágy-szakértő
andras@fuggoagy.info

Csatlakozz!

Magyarország egyetlen Függőágyboltja

Kézzel szőtt mexikói, brazil, kolumbiai, indonéz függőágyak és függőszékek óriási választékban kaphatók. Próbáld ki és vidd haza, garantált a függőség! Kiegészítők, babafüggőágyak, hordozókendők, és csak nálunk: egyedi laptoptartó babtábla, akár saját fotóval is. Webáruházunkban mindezt meg is rendelheted.

A Függőágybolt címe:

1117 Budapest, Fehérvári út 31.

Telefon: 30-9928600

Lengve libben a lógó csoda,
Fuvallat fújja fenn a fán
Színes szalag száll szótlan
Álmodok általad ágyacskám.

Függőágyas Fószer kedvenc függőágyai - a TOP 5

2014.12.05. 16:45

5: La Siesta Currambera Lounger - rögtön kakukktojás a listában, mert ez egy függőfotel Kolumbiából:

 

- Miért?
- Mert ez a legnagyobb, legkényelmesebb függőszék, amit már függőfotelnek hívunk. Olyan hatalmas, hogy kinyújtott lábbal elférek benne, pedig ~190 cm magas vagyok. Nagyon erős, nagyon tartós, és a 140 centis rúdnak köszönhetően széles is.. Lakásban helytakarékosabb, mint egy függőágy, de nem kell semmilyen kompromisszumot kötni: NAGYON kényelmes.

4: Amazonas Paradiso - brazil függőágy:

- Miért? 
- Ez egy kétszemélyes függőágy, 200kg teherbírással, 175cm széles fekvőfelülettel, nagyon vastag szövéssel. Szinte elpusztíthatatlan, fesztiválokra is ezt szoktuk vinni, ott pedig kap rendesen... Jó nagyokat lehet benne aludni!

 

3: Ticket To The Moon double - indonéz ejtőernyőselyem függőágy:

- Miért? 
- Mert a legek függőágya: legkisebb tömeg, legkisebb csomag, ehhez képest a legnagyobb teherbírás és méret*. És a hab a tortán: az egyik legolcsóbb függőágy, ráadásul nem kell semmilyen kiegészítő, jár hozzá 10 méter erős kötél. A double verzió 2 méter szélességével maximális kényelmet nyújt. Rengeteg színben kapható, nekem már van négy: egy keki, egy sárga, egy kék és egy piros. Minden alkalomra mást viszek :) Egyébként tudtad, hogy ha biciklivel érkezel átvenni a TTTM függőágyadat a Függőágyboltba, akkor 10% kedvezményt kapsz?

* ha még nagyobbat szeretnél, nincs akadálya, a Ticket To The Moon gyártja a kereskedelmi forgalomban kapható legnagyobb függőágyat, a Mammockot.

2: La Siesta Flora - kolumbiai biopamut függőágy:


- Miért?
- A színe, a szövése, a kézzel fonott zsinórjai... Nem lehet betelni vele. Mondanom sem kell, ez is hatalmas, nagyon kényelmes. Ráadásul biopamut. Ez egy nagy kedvenc, sőt: szerelem első látásra.

1: Maya Titan - mexikói kézi szövésű függőágy:

 

- Miért?
- Nehéz ezt szavakba önteni, (bár itt már megpróbáltam), ki kell próbálnod mindenképp!* Akkor megtudod, milyen AZ IGAZI függőágy, az etalon. Ez a nagyon sűrű szövésű hálós függőágy olyan tökéletesen veszi fel a tested alakját, hogy tényleg azt érzed, lebegsz a föld felett. A nagy melegben a szellős hálón keresztül hűsölhetsz. 

* ne feledd, vár a Függőágybolt, ahol mindegyiket kipróbálhatod és természetesen meg is vásárolhatod!

Szólj hozzá!

Címkék: toplista kedvenc függőágy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása