A blog szerzője

lanczi_andras_fuggoagy-szakerto.jpg

Lánczi András
a függőágy-szakértő
andras@fuggoagy.info

Csatlakozz!

Magyarország egyetlen Függőágyboltja

Kézzel szőtt mexikói, brazil, kolumbiai, indonéz függőágyak és függőszékek óriási választékban kaphatók. Próbáld ki és vidd haza, garantált a függőség! Kiegészítők, babafüggőágyak, hordozókendők, és csak nálunk: egyedi laptoptartó babtábla, akár saját fotóval is. Webáruházunkban mindezt meg is rendelheted.

A Függőágybolt címe:

1117 Budapest, Fehérvári út 31.

Telefon: 30-9928600

Lengve libben a lógó csoda,
Fuvallat fújja fenn a fán
Színes szalag száll szótlan
Álmodok általad ágyacskám.

Ticket To The Moon 2014

2014.07.10. 12:21

Szinte az év eseménye lett, hogy megérkezett a Ticket To The Moon szállítmányunk, annyira vártuk már tavasz óta. Kis fáziskéséssel is lett megrendelve, aztán NAGYON lassan készült el. De végre itt van.

Nézzük, mik az újdonságok:

  1. Bár a dobozokon már az új logo szerepel, magukon a termékeken még egyáltalán nincs új logós címke, erre úgy tűnik, még várni kell. Ennek mondjuk nincs jelentősége, csak az ultra fanok kedvéért írtam le :)
  2. Többen is megállapítottuk, hogy a függőágyak anyaga 37%-kal selymesebb lett :) De tényleg!
  3. A hold alakú tok mérete egy leheletnyivel megnőtt, ezáltal könnyebb a függőágyat visszatenni. sőt, a 2x5m kötél is simán belefér. Ez elég jó hír.
  4. Érkezett néhány King Size és pár Single méretű függőágy is, ha valaki csak azért sem a szerintünk legjobb méretű Double-t szeretné választani, hanem nagyobbat vagy kisebbet.
  5. Újra kaphatóak a mini hátizsákok is.
  6. Megjöttek a zöld szúnyoghálók!
  7. Függőszékek is érkeztek, gyerekméretben is!

Még nem mindent tettünk be a webshopba, de folyamatosan töltjük fel a képeket!

5 komment

Címkék: ticket to the moon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slunk5 2014.07.12. 19:38:51

Már vártam, hogy itt a blogon is meglegyen említve az új TTTM szállítmány és rákérdezhessek a logókra, mert a függőágy.hu-n csak régi logósokat láttam.

Ha a jövőben érkezne egy ilyen (lent linkelt) színű double TTTM függőágy új logóval, akkor én vevő leszek rá. Esetleg elő lehet fizetni biztos ami biztos alapon?:D

0:07-től látható.
www.youtube.com/watch?v=0xLZ8o8VFjw

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2014.07.14. 19:16:12

@Slunk5: a jövőben (még idén) érkezik TTTM szállítmány. a megrendelt összeállítások között nincs a double bordó-sárga. az 50 db vegyesben még lehet, az majd kiderül. a logót még nem tudom, de írok nekik, hogy küldjenek olyat is...

Slunk5 2014.07.15. 19:31:09

@L.A.: Köszi szépen! Ha mégsem lesz ilyen függőágy, akkor sem omlik össze a világ. A mexikói és a régi TTTM függőágyam eddig minden igényt kielégítettek.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2014.09.17. 17:51:48

@L.A.: bordó fekvőfelület, napsárga szegélyek, új logo, és új, "express setting bag" dizájn! egyetlen darab van, írj emailt: andras@fuggoagy.hu
süti beállítások módosítása