A blog szerzője

lanczi_andras_fuggoagy-szakerto.jpg

Lánczi András
a függőágy-szakértő
andras@fuggoagy.info

Csatlakozz!

Magyarország egyetlen Függőágyboltja

Kézzel szőtt mexikói, brazil, kolumbiai, indonéz függőágyak és függőszékek óriási választékban kaphatók. Próbáld ki és vidd haza, garantált a függőség! Kiegészítők, babafüggőágyak, hordozókendők, és csak nálunk: egyedi laptoptartó babtábla, akár saját fotóval is. Webáruházunkban mindezt meg is rendelheted.

A Függőágybolt címe:

1117 Budapest, Fehérvári út 31.

Telefon: 30-9928600

Lengve libben a lógó csoda,
Fuvallat fújja fenn a fán
Színes szalag száll szótlan
Álmodok általad ágyacskám.

Az egyik legjobb rész

2013.10.11. 15:54

Az egész függőágyboltos játékban az egyik legjobb rész - természetesen a mosolygó, visszatérő vásárlók mellett -, amikor áru érkezik Mexikóból. A többi is nagyon klassz, de ez az igazi különlegesség. Ugyanis jórészt zsákbamacska. Azt persze pontosan tudom, hogy melyik méretből mennyi jön, de hogy milyen színűek - az csak itt derül ki. És a mexikói kézzel szövött függőágyak igazi egyedi remekművek mind.

Egytől-egyig olyan szépek, hogy még 10 év után is annyira lázba hoz egy ilyen szállítmány (pedig már a nagyon sokadik), hogy legszívesebben a felét megtartanám magamnak. Az egyiket mert így csíkos, a másikat mert úgy cirmos, a harmadiknak meg de jópofa akasztója van, még az is csíkos. Az a világoskék egyszínű pedig... ja, olyanom már van. De kéne még egy. Sötétzöldem még sosem volt. Vajon most lesz? És az utolsó a zsákban: egy lila egyszínű. Hát ez. Ez kell nekem. Vagyis karácsonyi ajándék lesz inkább. Még nem tudom :)

Mexikói függőágy szállítmány 2013

Tehát megérkezik 12 zsák függőágy egyenesen Mexikóból, repülővel. Kipakolom a raktárban.

Mexikói függőágy szállítmány 2013

Kinyitom a zsákokat és kezdődhet az élvezkedés.

Mexikói függőágy szállítmány 2013

Tényleg egyik szebb, mint a másik.

Mexikói függőágy szállítmány 2013

És most a raktár polcain várják, hogy bekerüljenek a webshopba illetve a Függőágyboltba.

Mexikói függőágy szállítmány 2013

Minden színes csíkos függőágyat egyesével lefényképezünk, így a megrendeléskor AZ a függőágy látszik a függőágy.hu-n, amit a futár kiszállít. A jövő héten fotózás, majd keressétek az újdonságokat!

komment

Címkék: karácsony újdonság mexikó függőágy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása