A blog szerzője

lanczi_andras_fuggoagy-szakerto.jpg

Lánczi András
a függőágy-szakértő
andras@fuggoagy.info

Csatlakozz!

Magyarország egyetlen Függőágyboltja

Kézzel szőtt mexikói, brazil, kolumbiai, indonéz függőágyak és függőszékek óriási választékban kaphatók. Próbáld ki és vidd haza, garantált a függőség! Kiegészítők, babafüggőágyak, hordozókendők, és csak nálunk: egyedi laptoptartó babtábla, akár saját fotóval is. Webáruházunkban mindezt meg is rendelheted.

A Függőágybolt címe:

1117 Budapest, Fehérvári út 31.

Telefon: 30-9928600

Lengve libben a lógó csoda,
Fuvallat fújja fenn a fán
Színes szalag száll szótlan
Álmodok általad ágyacskám.

"Kerékpáros túrázáshoz ideális"

2012.05.02. 00:40

Még 2011-ben kaptam hatalmas mennyiségű képet Puputól, aki teker és függ, teker és függ :) Valahogy nem volt idő belefogni ebbe a bejegyzésbe, de ami késik, nem múlik: íme egy kis ízelítő a túráiból, ahová mindig magával viszi a Ticket To the Moon függőágyát.

Függőágy Mexikóból

Felfüggesztve aludni nemcsak denevérnek jó! Idén kaptam rá a függőágyas táborozásra, eddig két kísérleten vagyok túl, és mondhatom, hogy remekül bevált! Kerékpáros kesseléshez egyenesen ideális.

Mi tetszik benne? Függetlenít szálláshelyek kínálatától és házirendjétől, akkor pihenek le és indulok tovább, amikor tetszik. A sátorral ellentétben nem szükséges vízszintes, sima, és néhány egyéb kritériumnak megfelelő helyet találni. Tökéletesen el lehet tűnni szem elől, míg a sátorozásra alkalmas helyeket figyelhetik olyan vidéken, ahol tilos a vadkemping. A cucc könnyű és kis pakkméretű, bringán jól szállítható.

Függőágy Mexikóból

Szálloda? Nem hiányzik, nincs is arrafelé. Falusi turizmus szálláshelye? Kérdés, hol van ilyen, és előre le kell beszélni, ami kötöttség. Pénzbe is kerülnek ezek, mi pedig most a takarékos túrázást próbálgatjuk. Inkább táborozunk, amihez egy telepített nyárerdő az ideális, mert egyenletes távközzel állnak egyforma vastag fák, és füves az alja, nem bozótos.

Függőágy Mexikóból

Függőágy Mexikóból

Függőágy Mexikóból

Pikk-pakk felkötöttük az ejtőernyőselyem függőágyakat és az esőponyvákat, s magunkra szedtük gönceinket, mert hidegrekordot döntött éppen az időjárás. A didergésnek hamar véget vetett azonban a barátságosan duruzsoló gázfőző (milyen jó föléje tartani a kezet, aztán átfogni a jó meleg pléhbögrét!), illetve a rajta elkészített húsleves, nem is beszélve egy kis koccintásról... Lassan elállt az egész nap élénk szél, megszűnt az amúgy is gyér forgalom az országúton, csend szállt az erdőre. Kilenckor magunkra húztuk a hálózsákot, és bevackoltunk a függőágyba.

Függőágy Mexikóból

Függőágy Mexikóból

Mivel csak jelképes, 1 kilónál könnyebb mini-hálózsákom volt, kissé tartottam az éjszakától, de a réteges öltözék jóvoltából nem fáztam, jót aludtam, ami mint tudjuk főképp a tiszta lelkiismeretnek köszönhető... Reggel háromnegyed négykor keltünk, forró tea mellett megreggeliztünk, összepakoltunk, úgyhogy pontosan ötkor, már szép világosban, lehetett is felkerekedni. Az erdő szélén deres az ösvény! Mint utóbb mesélte valaki, az autójában mínusz 6 fokot mutatott a hőmérő. Ezzel bebizonyosodott számomra, hogy a fekvőbringámon szállítható tábori felszereléssel és öltözékkel hidegebb időben is tudok pihentetően, teljes komfortban éjszakázni. Mert függőágyban aludni nagyon jó! Nem érzem magam bezárva, mint egy sátorban, és ki tudok lesni, hátha meglátom a közelben neszező őzeket (persze nem láttam meg).

Függőágy Mexikóból

Függőágy Mexikóból

Szöveg és képek innen és innen, köszönöm Pupu!
Ticket To The Moon túrafüggőágy

Ajánlott minden korosztálynak, minden alkalomra, utazáshoz (legyen az bicikli-, gyalog- vagy kajaktúra), kertbe, teraszra, otthonra, tetőtérbe, pincébe, vonatra, buszmegállóba...

Ticket To The Moon függőágy 8 féle színben és két méretben kapható a Függőágyboltban.

Kiegészítők:

Előzmények:

Szólj hozzá!

Címkék: túra bicikli ticket to the moon túrafüggőágy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.